Döröske 13
IMG_8282
IMG_8167
head_2
previous arrow
next arrow

Tervezés 2023-2027

Kedves Partnerek!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a LEADER 2014-2022-es programozási időszak a végéhez közeledik, mellyel párhuzamosan elindul az új fejlesztési időszak tervezése.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Vasi Hegyhát – Rábamente Egyesület illetékeségi területe változatlan a következő tervezési időszakban (2023-2027) is. A 2014-2022-as programozási időszakban lefedett 51 település képezi a Vasi Hegyhát – Rábamente Egyesület Helyi Akciócsoport (HACS) illetékeségi területét, így ezen települések és az ott tevékenységet végzők lesznek jogosultak támogatási kérelmet benyújtani a következő időszak fejlesztési forrásaira.

Azért, hogy a következő időszak minél gördülékenyebben, és a helyi szükségletekre építve tudjon megvalósulni, közös gondolkodást indítunk.

Szeretnénk az elmúlt időszak tapasztalatait, illetve a jövőre vonatkozó észrevételeket, javaslatokat összegyűjteni, hogy a 2023-2027-es időszakban a felmerülő igényekre alapozva tudjuk alakítani a Vasi Hegyhát – Rábamente Egyesület Akciócsoport Helyi Fejlesztési Stratégiáját.

A beérkező válaszok és projektötletek alapján alakítjuk ki stratégiánk fő irányvonalait, a meghatározott célokból kerülnek kidolgozásra a későbbiekben a helyi felhívások, ezért is fontos, hogy minél szélesebb körben eljusson a helyi szereplőkhöz a kérdőívünk.

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megosztja véleményét az alábbi linken található kérdőív kitöltésével. A kérdőív kitöltése és 2-3 percet vesz igénybe.

Kérdőív elérése:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWLnmUandkdiK9Q7VSWJphM02LIoscsmShfuBd_6L8YFq0QA/viewform?usp=sf_link

Köszönettel,


Vasvár, 2022.11.25.

Zágorhidi Czigány Ákos
                                                             Vasi Hegyhát – Rábamente Egyesület
                                                                                      elnök