Döröske 13
IMG_8282
IMG_8167
head_2
previous arrow
next arrow

Projektötletek

A LEADER 2014-2022-es programozási időszak a végéhez közeledik, mellyel párhuzamosan elindul az új fejlesztési időszak tervezése.
Egyesületünk megkezdte a 2023-2027-es időszak térségi fejlesztéseinek előkészítését.

A Vasi Hegyhát – Rábamente Egyesület illetékességi területe változatlan a következő tervezési időszakban (2023-2027) is. A 2014-2022-as programozási időszakban lefedett 51 település képezi a Vasi Hegyhát – Rábamente Egyesület Helyi Akciócsoport (HACS) illetékességi területét, így ezen települések és az ott tevékenységet végzők lesznek jogosultak támogatási kérelmet benyújtani a következő időszak fejlesztési forrásaira.

Azért, hogy a következő időszak minél gördülékenyebben, és a helyi szükségletekre építve tudjon megvalósulni, közös gondolkodást indítunk.

Szeretnénk az elmúlt időszak tapasztalatait, illetve a jövőre vonatkozó észrevételeket, javaslatokat összegyűjteni, hogy a 2023-2027-es időszakban a felmerülő igényekre alapozva tudjuk alakítani a Vasi Hegyhát – Rábamente Egyesület Akciócsoport Helyi Fejlesztési Stratégiáját.

A beérkező projektötletek alapján alakítjuk ki stratégiánk fő irányvonalat, a meghatározott célokból kerülnek kidolgozásra a későbbiekben a helyi felhívások, ezért is fontos, hogy minél szélesebb körben eljusson a helyi szereplőkhöz a kérdőívünk.

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megosztja véleményét az alábbi linken található kérdőív kitöltésével. A kérdőív kitöltése és 3 – 4 percet vesz igénybe.

Kérdőív elérése:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWLnmUandkdiK9Q7VSWJphM02LIoscsmShfuBd_6L8YFq0QA/viewform?usp=sf_link

Köszönjük!