Döröske 13
IMG_8282
IMG_8167
head_2
previous arrow
next arrow

LEADER stratégiai tervezés

A 2014-2020 programozási időszakban a Vasi Hegyhát-Rábamente Közhasznú Turisztikai Egyesületnek lehetősége nyílik saját fejlesztési stratégiájának elkészítésére és megvalósítására.

Folyamatban a 2014- 2020 LEADER stratégiai tervezés!

Az elkövetkező tervezési időszakban az Egyesület illetékességi területe 51 településre terjed ki.
A tervezési munkát a térség helyzetértékelésével, a SWOT analízis elkészítésével kezdjük. A helyzetértékelés alapján történik majd meg a fő célkitűzések kijelölése és az azok elérését segítő intézkedések meghatározása, melyek a LEADER pályázatok alapjául szolgálnak majd.
A Vasi Hegyhát – Rábamente Közhasznú Turisztikai Egyesület által felhasználható fejlesztési forrás összesen 486 200.000 Ft. A hatékony felhasználása nagyon fontos, számítunk a térség szereplőinek aktivitására, projektötleteire.

Amennyiben van fejlesztési elképzelése, kérjük, juttassa el projektjavaslatát Egyesületünkhöz. Fontos, hogy a LEADER program keretében olyan, fejlesztések részesülhetnek támogatásban, melyeket más operatív/ágazati program nem támogat, illetve amelyek megfelelően tükrözik a LEADER-szerűséget (innováció, együttműködések, partnerség).
A Helyi Fejlesztési Stratégia kidolgozásával kapcsolatos tudnivalókról honlapunkon folyamatosan tájékozódhatnak.